Harrastukset

Kuntosali, pienoisrautatiet, lenkkeily, "remontointi", ammunta. Kunnalispolitiikka menee myös harrastuksen puolelle, ks "vaalit" sivua.


Left AlignNykyisin on jo ihan riittävästi harrasteita, kaikkea ei ehdi edes tekemään mitä haluaisi ja se kyllä harmittaa... Mutta onpahan ainakin vaihtoehtoja mitä tehdä iltaisin ja muuna vapaa-aikana!Right Align


Junakuvia

Lisäilin muutamia kuvia sivuille ihan huvikseni. Pienoisrautatiet ovat olleet harrastelistalla jo pitkään, tosin ei niin aktiivinen vaihe on ollut yli 10 v tässä hommassa. Nykyään junakuvien ja joskus junien bongailu on saanut luvan riittää. Muutaman kerran vuodessa vanhalla kalustolla matkailua kuuluu vielä harrastukseen.  Vuonna 2008 lättähatulla Porvooseen ja höyryjunalla Lahteen. Edellisvuonna (2007) lättähatulla Porvooseen myöskin ja puuvaunut & vanha Dr13 veturi veivät Hyvinkää - Rajamäki - Hyvinkää välillä. Junien kuvaaminen on viimeisen parin vuoden aikana merkittäväst lisääntynyt kun hankimme Haukivuoren rautatieaseman vapaa-ajanasunnoksi. Junakuvat löytyvtä vaunut.org sivustolta.

Ammunta

Pistooliammunta kuuluu harrasteisiin, joka toinen viikonloppu vakiovuoro Helsinki Shooting Club:lla.

Remontointi

"Tein itse ja säästin" - tätä ei ehkä pitäisi ääneen sanoa... Tulokset kyllä pääsääntöisesti kestävät vertailun ammattimiesten työnlaadun suhteen. Aikaa vain menee reilusti enempi! Mutta tehdään asenteella: kun ehtii ja huvittaa!

Kuntosali

Kävin varsin säännöllisesti Klaukkalassa asuessani Liikuntakeskus Balanssissa salilla. Lähes aina aamuisin ma-pe klo 6 aikoihin. Silloin on rauhallista käydä, ei ruuhkaa laitteissa. Aikainen herääminen on tietty pieni miinus mutta siihen(kin) tottuu. Vantaalta on Havukoskelta löytynyt Vantaa Gym, ihan hyvä paikka.